Sider

9. februar 2013

Kanelkake

Nydelig kanelkake bakt på 1-2-3

Helt lovlig på lavkarbo, og alldeles nydelig til kaffekosen.
Anbefaler denne til alle kakemomser, og alle som liker kanel.

Jeg hadde en pose soyamel i skapet, så da bakte jeg med det!




mmm


Kanelkake:

100 g soyamel
1,5 dl sukrin
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 ss kanel
2 egg
1 dl kokende vann


Bland alt det tørre i en bolle, og rør i eggene. Bland godt.
hell så i kokende vann, og rør det sammen.

hell i en godt smurt rundform (20 cm eller mindre) med bakepapir i bunn.
strø litt kanel over kaken før steking og sett inn i varm ovn.
stek på 180 grader i ca 30 minutter.

avkjøl kaken på rist.

Philadelfia Krem med Kanel.

ca 50 gram romtemperert setersmør
ca 125 gram romtemperert philadelfia orginal
ca 100 gram sukrin melis
ca 3 dråper flytende natreen
ca 2 ts kanel

bland alt godt sammen, og smak eventuellt til med mer kanel.

når kaken er godt avkjølt smøres philadelfia kremen over kaken,
og settes i kjøleskap over natten.
husk å dekk til kaken, slik at den ikke tar til seg andre smakermens den står kjølig.





Håper det smaker!

-L



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Gi meg en tilbakemelding på hva du synes!