Nydelig kanelkake bakt på 1-2-3
Helt lovlig på lavkarbo, og alldeles nydelig til kaffekosen.
Anbefaler denne til alle kakemomser, og alle som liker kanel.
Jeg hadde en pose soyamel i skapet, så da bakte jeg med det!
mmm
Kanelkake:
100 g soyamel
1,5 dl sukrin
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
1 ss fiberhusk
1 ss kanel
2 egg
1 dl kokende vann
Bland alt det tørre i en bolle, og rør i eggene. Bland godt.
hell så i kokende vann, og rør det sammen.
hell i en godt smurt rundform (20 cm eller mindre) med bakepapir i bunn.
strø litt kanel over kaken før steking og sett inn i varm ovn.
stek på 180 grader i ca 30 minutter.
avkjøl kaken på rist.
Philadelfia Krem med Kanel.
ca 50 gram romtemperert setersmør
ca 125 gram romtemperert philadelfia orginal
ca 100 gram sukrin melis
ca 3 dråper flytende natreen
ca 2 ts kanel
bland alt godt sammen, og smak eventuellt til med mer kanel.
når kaken er godt avkjølt smøres philadelfia kremen over kaken,
og settes i kjøleskap over natten.
husk å dekk til kaken, slik at den ikke tar til seg andre smakermens den står kjølig.
Håper det smaker!
-L
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Gi meg en tilbakemelding på hva du synes!